Родителите на момичето са дошли с брадва. отиват при директора, викат

...
Родителите на момичето са дошли с брадва. отиват при директора, викат
Коментари Харесай

Дядото на нападнатото с брадва момче: Заплашили са го с бой в дирекцията

" Родителите на момичето са пристигнали с секира. отиват при шефа, викат и внука ми. Дядото и бащата скачат върху Мартин, с цел да го бият и единият вади секирата от ръка си. Мартин тъй като е джудист му хваща ръката и секирата пада, а директорката я взима и я заключва ", това описа дядото на нападнатото с секира в столично учебно заведение момче Здравко Вецев пред bTV. 

Родители на възпитаници от учебното заведение също алармират за проблеми. Те описват по какъв начин децата им редовно са унизени от шефа. Инцидентът с брадвата стана преди дни.

Двама мъже нахлуха с оръжието в спортно учебно заведение в София. Причината е сдърпване сред деца – момче и момиче, които са в 7. и 8. клас. Момичето е с леки пострадвания на лицето. То оповестява на родителите си, а по-късно бащата и дядото нахлуват в учебното заведение с секира.

Дядото на момчето отхвърля неговият внук да е протегнал ръка първи на момичето.

„ Не е правилно, доколкото не съм бил на мястото. От другите деца и от неговото изявление – той излиза инцидентно и вижда, че това момиче бие негов съученик Влади. Той се намесва и ги разтървава, а в този миг тя се нахвърля и стартира да му дере лицето. Ние сме извадили здравно. Той я хваща за косата и тя влиза вътре. В идващия миг той отива да ѝ се извини, само че тя му скача и стартира да го бие. Мартин през това време излиза и тя се обажда на родителите си и те идват с секира. Как да се качили не знам, с карти се влиза, и отиват при шефа, викат и внука ми. Дядото и бащата скачат върху Мартин, с цел да го бият и единият вади секирата от ръка си. Мартин тъй като е джудист му хваща ръката и секирата пада, а директорката я взима и я заключва “, сподели Вецев.

„ Това момиче биеше моето дете (Влади – б.р.) и Мартин се е намесил, с цел да го отбрани. Той през вчерашния ден ми показа за това него, тъй като е бил обезпокоен. Дори е споделил на класната си за случая. Всички упрекват Мартин, учебното заведение, даже министерството, без да са говорили с децата. От предходната година сме подавали сигнали, тъй като виждате по какъв начин ескалират. Всичко опира до шефа, който тормози децата. Той ги наскърбява, ние разполагаме с аудиозапис от дирекцията. Цитирам: „ ще ви размажа “ “, описа Васил Кръстев, родител.

Веднъж е бил отхвърлен от поста си, а след това е върнат още веднъж, добави Кръстев.

Родители също оповестяват, че насилието в учебното заведение не е за първи път.

От Агенция протекция на детето обявиха, че са извършени две анкети от страна на родителите и от страна на децата. Резултатите от тях към момента не са подготвени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР